En hjelpende hånd for når problemer inntreffer


dekkservice


Det er alltid hyggelig å ha sikkerheten at du kan få hjelp hvis du har bilproblemer eller problemer med dekkene dine. Vianor tilbyr dekkservice per dag. Det er alltid trøstende å vite at det er en døgnet rundtservice dersom det skjer noe. Dette er en flott tjeneste hvis du må kjøre lange avstander ofte, eller hvis du har arbeidere som kjører daglig over hele landet. De lange avstandene legger mye belastning og slitasje på dekk, slik at dekkproblemer vil oppstå tidligere eller senere.

For folk som kjører mye, bør de være kunnskapsrike om hvordan du regelmessig sjekker dekkene for å unngå å bli ødelagt. Hvis et dekk har et problem, kan du ofte sette et ekstra, men hvis du trenger å komme lenger enn et ekstra vil ta deg, trenger du på telefonsamtaler som også kan reparere dekkene for deg døgnet rundt. Hvis de ikke klarer å gjøre det på stedet, er det alltid hyggeligere å bli slept til et sted hvor du kan få problemene sortert.

Hvis du kjøper noen av modellene fra Nokian Tyres, kommer de med Hakka -garanti, som gir deg både 24/7 dekkassistanse og de vil erstatte dekkene dersom de er så skadede at de ikke kan repareres. Så når du er ute etter å kjøpe nye dekk, let etter symbolet Hakka-garanti. Dette kan spare deg for penger og problemer i fremtiden.

Dekkproblemer er ganske sjeldne, med mindre du kjører mye. Det er oftere at du har litt lekkasje på grunn av et lite hull fra en skarp gjenstand eller kanskje lekkasjeventiler, slik at når du planlegger å kjøre deg, finner du bilen med et flatt dekk. Dekk eksplosjoner eller store brudd skjer veldig sjelden hvis du opprettholder dekkene dine og kontroller ditt dekkstrykk med jevne mellomrom. Kjøring over gjenstander eller slaghål kan selvsagt føre til at dekket kan bryte eller briste, men det er ikke normalt. Dagens dekk er veldig solide og de sliter hovedsakelig ut uten andre problemer. Men døgnservice er for de tilfellene når det er en ulykke, og da vet du at du er i gode hender, og at du kan få hjelp.


For mer informasjon om dekktjeneste, besøk: www.vianor.no

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Hvorfor sommerdekkene er gode for varme værforhold

Det er alltid tryggere å bytte til vinterdekk for tidlig enn for sent

Hvordan Velge Et Pålitelig Bilverksted