Fordeler Av Gode Piggdekk Om Vinteren



Når vintersesongen nærmer seg, er det noen justeringer som du må gjøre ikke bare i hjemmet ditt, men også på kjøretøyet for at du kan fortsette å leve et komfortabelt liv. Hvis bilen din er utstyrt med helårs- eller sommerdekk, må du se etter gode piggdekk du kan montere på kjøretøyet ditt. Siden piggdekk er laget for den kalde årstiden, vil det være lettere for deg å kjøre gjennom dyp snø og på isdekkede veier. Det kommer ikke til å være en like risikofylt og utfordrende innsats som det vanligvis er når du bruker helårs- eller sommerdekk på de kalde veiene.

Så hvordan kan du dra nytte av å bruke piggdekk om vinteren? Hvis du kommer fra et kjempekaldt, isete eller fjellrikt område, kan disse dekkene hjelpe deg med å enkelt beherske svinger og kurver. Bygget med forbedret trekkraft i tankene, inkludert akselerasjon, bremsing, kjøring i oppoverbakker og svinger. De viktigste fordelene som tilbys av piggdekkene er bremsing og senking av fart. Utformet på en måte som gjør at de kan bruke vekten av bilen samt radiell kraft til å gi bedre grep og trekkraft på de vintrete veiene.

Videre er piggdekk forbundet med redusert friksjon mellom optimal slip-up og lock hjulbremsing. Dette betyr at disse dekkene er konstruert for å gi forbedret bremsepotensial for anti-låsebremser. Når du kjører på de isete veiene, er du i mindre fare for å feilberegne bremselengde. Piggdekkene er også mer kostnadseffektive sammenlignet med de piggfrie motstykkene deres. For ikke å glemme at disse dekkene kan hjelpe deg med å forlenge holdbarheten til helårs- og sommerdekkene dine.

Selv om gode piggdekk kan gi deg mange fordeler om vinteren, må du huske på en ting når du kjøper dem: disse dekkene har en tendens til å miste trekkraften sin når piggene begynner å slites ned. De taper trekkraft når piggene slites ned til omtrent 0,6 millimeter. I tillegg er piggdekk kjent for å forårsake skader på veier samt skade på markeringer av fortau. Dessuten kan de ikke alltid gi optimal ytelse når du kjører på en vei som er dekket av myk snø eller gjørme.

For mer info om fordelene med piggdekk, sjekk ut Vianor i dag.

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Hvorfor sommerdekkene er gode for varme værforhold

Ting å vite om piggdekk

De Nordiske Landene Er Alltid Forberedt På Snø