Ting du må sjekke når du kjøper billige dekk




Å kjøpe erstatningsdekk til kjøretøyet ditt er noe du bør manøvrere nøye. Siden det er dekk av alle slag på markedet, må du finne ut hvilke som er perfekte for bilen din. Budsjettet ditt kommer til å spille en rolle når du er på utkikk etter de riktige erstatningsdekkene. Hvis du har et stramt budsjett, kan du være tilbøyelig til å kjøpe billige dekk. Men du må huske at dekkene spiller en viktig rolle for å sikre din sikkerhet og komfort på veien. Selv om budsjettet ditt er litt lavt, må du kjøpe dekk av høy kvalitet for å unngå å sette livet i fare.

For å kjøpe billige dekk som ikke vil skuffe deg, det er ulike ting du bør sjekke før du betaler for dem. Det første er alderen på dekkene. Det kan være litt vanskelig å oppdage aldersrelaterte problemer i et dekk hvis det ser nytt ut. Men det er synlige tegn på slitasje som er vanskelig å gjemme som sprekker mellom felger og sidevegger. Pass på at du sjekker de billige dekkene for eventuelle feil. Du kan raskt finne ut alderen på et dekk ved å sjekke dekkens identifikasjonsnummer på sideveggene.

Du må også sjekke slitedybden på de billige dekk du vil kjøpe. Et brukt dekk som er verdt å kjøpe bør ha en dybde på ca 12/64 cm mens det bør være 8/64 cm for et 13 til 14-tommers dekk. Du kan raskt bestemme slitedybden på dekket du vil kjøpe ved hjelp av en penny. Hvis du ser toppen av Lincolns hode når du setter en penny inn i sporene, viser det at det er for slitt. De nyeste dekkmodellene kan også ha Driving Safety Indicator (DSI) montert. Det er en rekke tall (8-6-4) på ​​slitebanen som angir hvor mange millimeter av slitebanen som er igjen.

Det er også viktig å se etter slitasjen på dekk når du kjøper billige dekk. Gode, ​​billige dekk skal ikke ha noen synlig slitasje. Du bør sjekke slitebanen nøye og avgjøre om de har ujevn slitasje.

For mer informasjon om hva du bør sjekke når du kjøper billige dekk, besøk oss her www.vianor.no i dag.


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Hvorfor sommerdekkene er gode for varme værforhold

Ting å vite om piggdekk

De Nordiske Landene Er Alltid Forberedt På Snø