Fordeler du kan få fra toppdekkstjenesten



Dekkene er den eneste delen av kjøretøyet som har direkte kontakt med veien. Det er viktig at du holder dem i god form hele tiden fordi de påvirker håndtering, bremsing, sikkerhet og kjøring. Etter at du har brukt kjøretøyet i noen tid, må du ta det til en servicebutikk for å få dekkene sjekket. For optimal ytelse, må du forsikre deg om at dekkene har riktig lufttrykk, balanse og mønsterdybde. Du må også sørge for at bilens hjul er riktig justert.

Når kjøretøyet ser ut til å være mye ute på veien, ikke glem dekkenes vedlikehold helt. Hvis veiene du kjører på har grus og huller, bør du inspisere dekkene nå og da fordi sjansene for at de har et problem, vil være høye. Ideelt sett bør dekkinspeksjonene gjøres minst en gang i måneden. Du trenger ikke vente til de begynner å vise tegn på slitasje eller andre problemer med å ta bilen til en servicebutikk for å sjekke.

Så hvordan kan dekk service gi fordeler til deg? Ting som å sjekke dekk lufttrykk og regelmessig vedlikehold som justering, rotasjon og inspeksjoner kan se små ut, men de har faktisk mange fordeler. De kan spare deg for penger i det lange løp. Når dekkene dine er riktig vedlikeholdt, kan brukstiden forlenges. Dette betyr at du ikke vil bli pålagt å kjøpe nye dekk ofte. Over- eller under-oppblåst dekk slites vanligvis ujevnt og varer ikke lenge. For eksempel, hvis bildekkene dine er konsekvent 20 prosent under-oppblåst, vil de sannsynligvis ha 20 prosent kortere levetid.

Topp dekkservice kan også spare deg for penger på drivstoff. En av grunnene til at de fleste bileiere havner med å bruke mye penger på drivstoff er at de bruker under-oppblåst dekk. Siden de under-oppblåste dekkene har større rullestyrke, trenger de mye innsats fra motoren for å kunne bevege kjøretøyet. Dette er et problem som du enkelt kan unngå ved å sørge for at dekkene er riktig oppblåst når du treffer veien. Kjøring av et kjøretøy som ikke er riktig oppblåst, kan også ha en enorm effekt på bremse- og håndteringsevnen under de regnfulle dagene når veiene er våte.


Gå her for flere grunner, hvorfor du alltid skal søke på dekk for din bil, besøk Vianor i dag.

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Hvorfor sommerdekkene er gode for varme værforhold

Ting å vite om piggdekk

De Nordiske Landene Er Alltid Forberedt På Snø